Skal GATE technologies være din indgang til et team af specialister?
Siden 1995 har GATE technologies produceret løsninger til Internet. Som kunde hos os får du adgang til en lang række forskellige spidskompetencer i mediebranchen – selvfølgelig innovative kræfter med fokus på din målgruppe. Alle har mange års erfaring med, hvordan der kan skabes mere værdi til en webløsning. Når et projekt først er er beskrevet, sammensætter vi et effektivt team til at løse opgaven for dig.

Mere værdi til webløsningen
Enhver kan vælge et godt CMS og håndplukke en skabelon. Det kan være en fin genvej til en pæn side. Men skal jeres webløsning give værdi på den lange bane, gælder det om at formidle den rigtige fortælling, og dét kan være svært. GATE technologies team hjælper med at ramme din målgruppe på den rigtige måde. Det kræver erfaring og indsigt, men det gør en forskel. Deltag på en af vores gratis workshops eller kontakt os for et møde.

Skræddersyede webløsninger
GATE technologies har i mange år arbejdet med at skræddersy løsninger til mange forskellige brancher. Derfor har vi i dag et stort kodebibliotek, som kan imødekomme lidt af hvert. De løsninger, som vi hurtigt og effektivt når frem til, giver vores kunder en solid platform i mange år. Du er selvfølgelig selv med til at bestemme, hvordan det skal virke og se ud, så det bliver lettere at arbejde med i det daglige.