Skal GATE technologies være din indgang til et team af specialister?
Siden 1995 har kræfterne bagved GATE technologies produceret løsninger til Internet. Som kunde hos os, får du adgang til en lang række forskellige spidskompetencer i mediebranchen. Når et projekt først er er beskrevet, sammensætter vi et effektivt team til at løse opgaven for dig. Alle med mange års erfaring med hvordan der skabes mere maksimal værdi til projektet. Kontakt os og hør mere om vores team.

Mere værdi til webløsningen
Enhver kan efterhånden vælge et godt CMS og håndplukke en skabelon. Det kan være en fin genvej til en pæn side. Men skal jeres webløsning give værdi på den lange bane, gælder det om at formidle den rigtige fortælling. GATE technologies team hjælper med at ramme din målgruppe på ad effektive veje. Erfaring og indsigt gør en stor forskel på kvalitet versus tidsforbrug. Deltag gerne på en af vores gratis online workshops eller kontakt os for et møde.

Skræddersyede webløsninger
GATE technologies har i mange år arbejdet med at skræddersy løsninger til mange forskellige brancher. Bookingsystemer for rejsebranchen, Forlagsbranchen, Lager og automatisk indlåsnings systemer. I dag har vi et omfattende kodebibliotek som kan imødekomme lidt af hvert. De løsninger som vi hurtigt og effektivt når frem til, giver vores kunder en solid platform i mange år. Du er selvfølgelig selv med til at bestemme, hvordan det skal virke og se ud, så det bliver lettere at arbejde med i det daglige.

Har du et spændende projekt?
Så ring og hør nærmere om hvordan vi kan autogenere en backend til jeres ønskede drømme system.