GATE har erfaring med udvikling af webløsninger 
Det som ofte bliver en udfordring med teknologi er at kende udviklingstid, kvalitet og pris. Det kræver stor erfaring og evne at forventningsafklare på dette område. GATE drifter, udvikler og markedsføre løsninger. Vi har undervisningserfaring, strategisk og operationel erfaring. Kan hjælpe med alt fra systembeskrivelser til kunderejse og social media opdatering.

Mere værdi til webløsningen
Enhver kan efterhånden vælge et godt CMS og håndplukke en skabelon. Det kan være en fin genvej til en pæn side. Men skal jeres webløsning give værdi på den lange bane, gælder det om at formidle den rigtige fortælling. GATE´s team hjælper med at ramme din målgruppe på ad effektive veje. Erfaring og indsigt gør en stor forskel på kvalitet versus tidsforbrug. Deltag gerne på en af vores gratis online workshops eller kontakt os for et møde.

Skræddersyede webløsninger
GATE har i mange år arbejdet med at skræddersy løsninger til mange forskellige brancher. Bookingsystemer for rejsebranchen, Forlagsbranchen, Lager og automatisk indlåsnings systemer. I dag har vi et omfattende kodebibliotek som kan imødekomme lidt af hvert. De løsninger som vi hurtigt og effektivt når frem til, giver vores kunder en solid platform i mange år. Du er selvfølgelig selv med til at bestemme, hvordan det skal virke og se ud, så det bliver lettere at arbejde med i det daglige.

Har du et spændende projekt?
Så ring og hør nærmere om hvordan vi kan autogenere en backend til jeres ønskede drømme system.