Webshop – butikken på nettet

Har du tænkt på at lave en e-butik? Så gør du ligesom de fleste for tiden.

Der er nemlig flere og flere mennesker, der handler elektronisk, ”på nettet”. Det er nemt, det er ofte billigere, det er nemt at returnere varer, man alligevel ikke vil have, og mange gange betaler man kun lidt i fragt. Og man kan sidde stille og roligt hjemme og vælge, hvilke varer man vil have, uden at halse rundt og finde tingene eller at nogen ånder en i nakken.

Du handler sikkert allerede selv på nettet. Men derfra til at lave din egen e-butik er der et skridt.

Du vil selvfølgelig først og fremmest gerne have, at dine varer skal tage sig indbydende ud. Derefter er det også vigtigt at der kommer kunder. Og så skal det være nemt. Nemt at lægge varer op, sætte pris, betale, få overblik og håndtere lagerstyring. For slet ikke at snakke om betalinger, kort, persondata…Der er flere ting. Men stop!

Det er jo her mit firma er eksperter i at formulere og afklare, hvad netop dit behov er, rådgive og udføre din side og få din butik – lille som stor – op at køre, uden at processen trækker tænder ud.

Vi har snakket med hundredvis af kunder, der synes at processen var god og spændende. Og som endte med at få en succesfuld side til at virke.

Der skal selvfølgelig lægges nye varer op, opdateres og håndteres kunder  – bevares – men det er jo netop det, du er god til og som din virksomhed kan selv. Hvis du synes du skal have lidt hjælp i starten, er det helt normalt. Så kan du bare købe et klippekort, så du kan få rådgivning og hjælp et x antal gange.

Så hvad venter du på?

Skynd dig at gøre som alle andre: Udvid din fysiske butik med en e-butik, og nå langt længere ud, end du plejer. Vi sidder klar ved tasterne og hjælper dig igennem.

Du får

  • E-shop
  • Design, der passer til dit produkt
  • Klippekort, hvis du har brug for lidt ekstra support i starten